Få dina ögonbryn att växa och bli längre

Få dina ögonbryn att växa och bli längre

Ska du satsa på en sak att sminka eller framhäva i ditt utseende är det ögonbrynen du ska satsa på.

Aldrig har det varit så populärt som idag med fylliga och välmarkerade ögonbryn. Tyvärr är det inte alla som är privilegierade med fylliga ögonbryn. Både överplockning och en ökad ålder kan göra att man förlorat den naturliga tillväxten på brynen. Även sjukdom och viss medicinering kan göra att man tappar ögonbryn.

Orsaker till glesa ögonbryn

På 80- och 90-talet var det väldigt trendigt med smala och välplockade ögonbryn. Trenden höll i sig i ganska många år och när trenderna gick över till mer fylliga och välmarkerade ögonbryn var det inte alla som fick sina bryn att växa sig fylliga igen. Överplockning av ögonbryn kan på sikt leda till att den naturliga tillväxten av ögonbrynen minskar. Även ålder spelar en roll i hur fylliga ögonbryn man har. Vid stigande ålder minskar den naturliga produktionen av ögonbrynshåren vilket gör att brynen blir glesare.

Få dina ögonbryn att växa

Idag har det kommit ett flertal produkter som hjälper vid dessa problem. Vi på Swiss Clinic hade tidigare ett ögonbrynsserum, men också ett ögonfransserum och ett hårserum.

Nyligen lanserade vi ett nytt och förbättrat hårserum - detta serum kommer i en smart pipettflaska och därför är det precis lika smidigt att använda på ögonbrynen som det är att applicera i håret. Vid användning av Hair Serum 2.5% får du inom ett par veckor mer fylliga och mer väldefinierade ögonbryn, helt utan smink.

Serumet är enkelt att applicera och det är helt transparent i färgen. Till en början använder du serumet en till två gånger per dag. När du nått önskat resultat behöver du bara applicera serumet ett par gånger i veckan för att få ett kvarstående resultat.

Tips! Använd Skin Roller på ögonbrynen för att maximera serumets upptagningsförmåga.

Back to blog